Имала забавачница, която печелила много добре   Костадин Костадинов и съпругата

...
Имала забавачница, която печелила много добре
  Костадин Костадинов и съпругата
Коментари Харесай

Какъв е бизнесът на жената на Костадин Костадинов

Имала забавачница, която печелила доста добре

 

Костадин Костадинов и брачната половинка му Велина са завъртели нов бизнес. От по-малко от половин година дамата на водача на „ Възраждане “ е горда собственичка на първокласна детска забавачка във Варна, от която припечелват солидно за фамилния бюджет, написа вестник Ретро.

Детският център „ Дарба “ се намира на топлокация в морската ни столица, покрай Колхозния пазар, а негов шеф е дамата на Костадинов. Частното образователно заведение предлага платена занималня за деца на родителите, които се чудят къде да оставят наследниците си след приключването на образователните часове. Освен това центърът на Велина Костадинова провежда и спортни лагери и разнообразни интензивности, несъмнено, против възнаграждение. Месечната такса за дете е стотици левове и не е по джоба на всеки родител. В подмяна Костадинова твърди, че малчуганите получават помощ в подготовката на уроци и домашни, езикова подготовка, удобна конюнктура, предпазена и подкрепяща среда, работа в дребни групи, екип от опитни педагози, както и съвещания с психолог и логопед.

Напливът от клиенти очевидно не е задоволително огромен, тъй като единствено преди дни водачът на „ Възраждане “ реши да популяризира бизнеса на жена си пред аудиторията си от симпатизанти във фейсбук, спестявайки дребната детайлност, че в действителност и той печели от него. „ Има един сериозен проблем в областта на образованието, за който знаят главно тези, които имат деца в началния курс на обучение. Не доближават местата за целодневно образование в учебните заведения и поради това на доста родители се постанова да търсят място за децата си в занимални. Тъй като доста хора във Варна ме питаха за добра занималня, поучавам ги да се извърнат към едно прелестно място и отлично облекчение за работещи родители в центъра на града, тъкмо до учебно заведение „ Петко Славейков “.

Ако търсите самостоятелен метод, помощ в подготовката на уроци, домашни, планове и език за вашите деца от 1-ви до 5-и клас, образователната занималня „ Дарба “ с комфортното си местонахождение до Ботева градинка е тъкмо за вас! Работи се в дребни групи, в уютна конюнктура и работно време от 7:30 до 18:00 ч., с опция за водене/взимане на детето от учебно заведение “, написа Костадинов. Малцина обаче разконспирираха, че става дума за детския център на брачната половинка му.

Припомняме, че преди известно време двамата с Велина се бяха развели, само че продължиха да живеят под един покрив. Тя към момента се подвизава с семейството на политика и дружно отглеждат двете си деца. Навръх 14 февруари тази година Костадинов ѝ се изясни обществено в обич. За русокоската се знае единствено, че е била музейна работничка във Варна и е родом от Кубрат. Фирмата си тя записва на 21 юни 2022 година с капитал от едвам 5 лв.. Заедно с Костадинов населяват дворец край морската столица, който съгласно водача на „ Възраджане “ бил на заем и щял да го изплаща 20 годин
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР